ORVEX neix l'any 2004, davant la creixent necessitat del sector d'empreses eficaces de gestió i construcció d'obres. Com a grup empresarial jove, dinàmic i pluri disciplinar ofereix als seus clients els serveis que necessiten per dur a terme el seu projecte amb el màxim rendiment en quant a terminis, preus i qualitat.

Orvex disposa de quatre àrees de treball, oferint així als seus clients, un servei adient a les seves necessitats, ja que aconsegueix cobrir la totalitat del procés constructiu. Disposant d'equips específics, que estableixen una estructura altament flexible i preparada per poder afrontar les diferents problemàtiques de l'entorn de la construcció.

Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 5
Què necessita el client? Com podem cobrir les seves necessitats?

Amb aquestes dues premisses dirigim els nostres productes a clients, per als quals el projecte o la construcció són passos intermedis aliens a la seva activitat, que requereixin assegurar-se una inversió rentable i de baix risc, deixant el procés constructiu en mans de professionals de confiança.

Els serveis de Orvex estan orientats d'acord a les nostres línies de negoci, per tant als següents perfils de clients

  • Promotors immobiliaris.
  • Centres hospitalaris.
  • Empreses hoteleres.
  • Industria.
  • Edificació diversa.
  • Administracions públiques.
  • Comunitats de propietaris.
Misió
Atendre les necessitats dels nostres clients, dissenyant, gestionant i construint projectes de rendibilitat creixent i sostenible. Així com oferir Serveis i productes de qualitat respectuosos amb el medi ambient, basats i desenvolupats en els protocols propis del nostre grup.
Visió
Ser un Grup humà i de serveis líder i de referència. En continu creixement, amb presència multinacional, que es distingeixi per proporcionar una qualitat de servei excel·lent als seus clients. Amb personal tècnic propi de cada territori altament qualificat i implicat amb el 'Know-how' del grup, que vegi el seu desenvolupament personal com el desenvolupament de la seva societat, actuant amb un compromís de ciutadania global.